Gul avdeling har 19 plasser fra 2-6 år og 4 ansatte. Vi er opptatt av at barna opplever forutsigbarhet og trygghet i sin hverdag. Barna blir sett og ivaretatt av tydelige, varme og tilstedeværende voksne. Vi bruker ros og oppmuntring som et av de viktigste verktøyene i utviklingen av barnas sosiale og emosjonelle kompetanse. Barna får medvirke, bruke seg selv og utforske i en spennende barnehagehverdag.

 

Hilde Amundsen Østenå Pedagogisk leder

Hilde

Pedagogisk leder

Hilde har vært ansatt i Tippen siden 2008 og utdannet førskolelærer. Tilleggsutdanning i spesialpedagogikk, veiledning og NLP coaching. Hilde er stedfortreder og har noen administrative oppgaver. Hun er en av de ansatte som har kurset seg i Dinoskolen der hovedformålet med programmet er å redusere atferdsvansker hos barna og styrke deres sosiale og emosjonelle kompetanse. Her har du jenta med oversikten, denne jenta har stål kontroll. Ei dame med fanteri og sprell, lurer alle med et smell.

150 (5)

Tina

Barnehagelærer

Tina har jobbet i Tippen barnehage siden 2012. Hun er utdannet som førskolelærer i 2007. Hun har videre utdannelse i spesialpedagogikk og veiledning. Tina er omsorgsfull og snill. Hun gir klare meldinger, ikke noe dill. Har alltid et ledig fang til de små, denne damen er helt rå.

Vibeke Brattberg Assistent

Vibeke

Assistent

Vibeke har jobbet i Tippen barnehage siden 2008. Hun har tilleggsutdanning innen kompetanseheving for assistenter på høyskolen i Telemark. Hun er en av de ansatte som har kurset seg i Dinoskolen der hovedformålet med programmet er å redusere atferdsvansker hos barna og styrke deres sosiale og emosjonelle kompetanse. Her har vi vår handy jente. Bruker drill, vi behøver ikke å vente. Alt blir fikset i en fei, Vibeke er sjelden lei.

  150 (4)

  Per-Gunvald

  Assistent

  Per har jobbet i Tippen barnehage siden 2011. Han er en av de ansatte som har kurset seg i Dinoskolen der hovedformålet med programmet er å redusere atferdsvansker hos barna og styrke deres sosiale og emosjonelle kompetanse. Han er utdannet kokk, som om dette ikke er nok. Han er en friluftslivets man, fisker gjerne med fiskestang. Skulle noe skade skjer, kommer Per på 1 2 3. Mannen er i Røde Kors, til hjelp for alle oss.

   photo (1)

   Adrian

   Støtteassistent

   Utdannet fagarbeider. Adrian er den med rosa utedress og morsomme utsagn. Han er opptatt av enkeltbarn og deres behov. Adrian er en trygg og god voksen for barnegruppa.