På Grønn avdeling er det 18 plasser i alderen 2-6 år og 4 ansatte. Mye av lek og aktiviteter foregår i smågrupper, enten i barnehagen eller på turer i nærmiljøet. Barnas lek skaper de gode samspillsarenaene og det rike språkmiljøet. Vi jobber med ulike prosjekter gjennom året.

 

 

150 (7)

Linn Therese

Pedagogisk leder

Linn Therese har vært ansatt siden 2007. Utdannet barnevernspedagog med tilleggsutdanning som barnehagelærer. Hun er en av de ansatte som har kurset seg i Dinoskolen der hovedformålet med programmet er å redusere atferdsvansker hos barna og styrke deres sosiale og emosjonelle kompetanse. Her har vi jenta som liker ball, men liker hun å ta en trall? Engasjert og godt humør, liker ta et scene show. Litt skuespillerinne, her kan du Linn-Therese finne.

150 (8)

Silje

Barnehagelærer

Silje har jobbet i Tippen barnehage siden 2007. Hun utdannet som barnehagelærer. Silje har tatt videreutannelse innen veiledning og NLP coaching. Jenta har barn hjemme og jobb. Leken og glad, litt trall la la. Hun byr på seg selv, fra morgen til kveld.

150 (6)

Beate

Assistent 50%

Beate har vært ansatt siden 2012, men denne dama slett ikke troll. Et smil godt humør, men ikke ør. Hjertevarmen tar vi med, det var Beate det.

  150 (9)

  Trine

  Fagarbeider

  Trine har vært ansatt siden 1999. Utdannet pedagogisk barnepleier. Hun er en av de ansatte som har kurset seg i Dinoskolen der hovedformålet med programmet er å redusere atferdsvansker hos barna og styrke deres sosiale og emosjonelle kompetanse. Trine er ei jenta som liker å forme, samle barna rundt bordet med farge og ark. Hun har grønne fingre, hjemme og på jobb. Liker rosa og et lite show.

   Ellen Holm Johnsen Fagarbeider

   Ellen

   Fagarbeider 50%

   Ellen har vært ansatt i Tippen siden 1991 og er utdannet pedagogisk barnepleier. Hun er opptatt av å se enkeltbarnet og barnas beste. Hun er en av de ansatte som har kurset seg i Dinoskolen der hovedformålet med programmet er å redusere atferdsvansker hos barna og styrke deres sosiale og emosjonelle kompetanse. Hun har ansvar for Dinosaurskole for 4 åringer, og er lidenskapelig opptatt av De Utrolige Årene. Ellen er jente som liker tur, det er sjelden vi ser at hun er sur. I kirkeskogen får hun alle opp, helt til fjellets topp.