Vi har 12 plasser på vår avdeling og spennet i alder fra 1-2 år. Det er 4 ansatte på avdelingen.

De yngste undersøker alt på sin vei, det smakes og undersøkes og det er stor fart. Vi har så mye vi kan undres over sammen hver eneste dag.

De ansatte er opptatt av å skape en god relasjon til alle barn, være tilstedeværende, rause, tydelige nærværende og varme voksne.

150

Linh

Pedagogisk leder

Linh har jobbet i Tippen barnehage siden 2019. Hun har tatt sin utdannelse som barnehagelærer våren 2012 på Høgskolen i Telemark med fordypning i drama. Linh har tatt videreutdannelse innen veiledning. Her har vi Linh, Hun er snill og grei, alltid ferdig i en fei. Beholde roen når det virkelig står på, denne damen blir ikke tidlig grå.

150 (2)

Kari

Barnehagelærer

Kari har jobbet i Tippen barnehage siden 1989. Hun er utdannet førskolelærer på Eik, Tønsberg. Hun er glad i sang og musikk, selv om hun er både snodig og rar, så liker hun å spiller gitar.

150 (3)

Bianca Maria

Fagarbeider

Bianca har vært ansatt siden 2012. Utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun er en av de ansatte som har kurset seg i Dinoskolen der hovedformålet med programmet er å redusere atferdsvansker hos barna og styrke deres sosiale og emosjonelle kompetanse. Hun er kreativ med stor estetisk sans, de andre har ikke sjans.

  150

  Sander

  Assistent

  Sander er nyansatt i Tippen. Han er en lugn type med godt humør som sprer glede på sin vei. Han engasjerer seg med barna og det er lett å se at han er god og tygg voksen for barnegruppa.

   150 (9)

   Trine

   Støtteassistent

   Trine har vært ansatt siden 1999. Utdannet pedagogisk barnepleier. Hun er en av de ansatte som har kurset seg i Dinoskolen der hovedformålet med programmet er å redusere atferdsvansker hos barna og styrke deres sosiale og emosjonelle kompetanse. Trine er ei jenta som liker å forme, samle barna rundt bordet med farge og ark. Hun har grønne fingre, hjemme og på jobb. Liker rosa og et lite show.